1589720351_sks_soutez-karticka_web-cover_2020-03a.png

Navrhněte členskou kartičku Fanklubu na sezonu 2020/2021

15.05.2020

Rok se s rokem sešel a opět vyhlašujeme soutěž o vizuál členské kartičky Fanklubu pro nadcházející sezonu 2020/2021. Pro letošní rok jsme však připravili hned trojici novinek, či změn oproti minulým ročníkům. AKTUALIZACE 15.5.2020: Vzhledem k obnovenému startu Fortuna ligy je termín pro zasílání návrhů podoby členské kartičky prodloužen do 6. června 2020!

AKTUALIZACE 15.5.2020: Vzhledem k obnovenému startu Fortuna ligy je termín pro zasílání návrhů podoby členské kartičky prodloužen do 6. června 2020!

A jaké že změny na vás letos čekají…

  1. Hlavní cenou v soutěži již není permanentní vstupenka, ale slávistický dres.
    Množství vydávaných permanentních vstupenek je totž omezené, resp. dle aktuálních informací od Slavie se nové permanentky vydávat nebudou a nemůžeme jí tedy letos věnovat do soutěže. Slávistický dres je určitě plnohodnotnou náhradou.
  2. Členské kartičky již nebudou laminovány, ale budou klasické plastové.
    Z tohoto důvodu je nutno striktně dodržet podmínky, jakým způsobem zpracovat grafické návrhy (tj. použít grafický program) a v jaké podobě je nutno návrhy poslat (tj. zaslané formáty).
  3. V grafickém návrhu je zakázáno použít motiv stadionu (jakéhokoli konkrétního i fiktivního) včetně pohledu na fanoušky, ze kterého by daly identifikovat jednotlivé osoby. Použití takové fotografie, ke které má soutěžící autorská práva, je povoleno, jen pokud bude znemožněna identifikace jednotlivých osob (rozmazání apod.).
    K tomuto kroku přistupujeme jednak z důvodu ochrany osobních údajů (tzv. GDPR), ale také proto, že bychom rádi soutěž okysličili. Za posledních deset let hned sedmkrát vyhrál návrh, který měl v pozadí buď slávistické fanoušky nebo stadion Eden či dokonce kombinaci obojího. Ačkoliv je Eden nejkrásnější, jsme si jisti, že slávisté dokážou navrhnout jiné motivy, aniž by použili tuto slávistickou dominantu s pohledem na nejlepší fanoušky v republice.

Věříme, že všechny novinky budou ku prospěchu soutěže a přinesou nespočet krásných a originálních návrhů.

Mějte také prosím na paměti, že motiv by měl reprezentovat držitele (člena), Fanklub i samotnou Slavii. Proto, ze soutěže budou taktéž vyloučeny všechny návrhy, které jdou proti dobrým mravům a historii našeho klubu, vyjádření protizákonná, politická apod. Potřeba je myslet i na autorská a osobnostní práva používaných podkladů (obrázků apod.), tak aby nedošlo k jejich porušení. Viz podrobné podmínky a pravidla soutěže.

 

Podrobné informace o soutěži najdete na stránce karta.slavista.cz

 

Nejnovější články

TOPlist